wie zijn wij

ITEMS
V/D
MAAND

Wollepop geeft kinderkleding en kinderspullen een nieuw leven.

Bij Wollepop kun je jouw kindje in het ‘nieuw’ steken, snuffelen naar unieke spullen, de kleding vinden van die leuke collectie van een tijdje terug of je loopt gewoon tegen iets aan waarvan je denkt “Wat LEUK! Wat handig!” Je vindt hier dat wat je NU echt nodig hebt omdat ze er ineens uitgegroeid zijn, of omdat er verjaardagen aankomen. Vrijwel elke dag worden er prachtige spullen ingebracht bij en elke dag kun je weer iets unieks vinden in de winkel: prachtige prentenboeken, spannende lees- en luisterboeken, spelletjes en die Donald Duckjes die het o zo goed doen als we ver moeten rijden; die perfecte jurk voor dat feestje of voor de komende zonvakantie, de regenbroek die je zocht want die je hebt is binnenkort te klein.

Bij Wollepop ben je aan het juiste adres. Bij Wollepop vind je het allemaal.

 

Wollepop staat voor duurzaam.

Door bij ons tweedehands kleding en spullen te kopen draag je bij aan een duurzamere wereld en geef je mooie, scherp geprijsde artikelen van kwaliteit een tweede leven. Als je zelf spullen inbrengt maken die iemand anders blij, worden ze hergebruikt en kan je bovendien ook nog centjes verdienen. Kleding en spullen die niet zijn verkocht gooien we niet weg, maar krijgen een juiste herbestemming. Ook binnen de winkel werken we zo duurzaam mogelijk. Zo hebben we recent geïnvesteerd in LED verlichting en een beter geïsoleerde verwarmingsinstallatie.

Je kunt zelf spullen inbrengen, Wollepop is er heel blij mee!

Vaak hebben kinderen veel speelgoed, kleding, schoenen, boeken en noem maar op. Zelfs al zijn ze gebruikt zijn de spullen vaak nog zo goed als nieuw en modieus. Passen de kleren van jouw kind niet meer? Zijn die boeken helemaal uitgelezen? Wordt er niet meer gespeeld met dat speelgoed of heb je iets gewoon niet langer nodig? Breng je spullen naar Wollepop! Maak andere mensen er blij mee en laat hen nogmaals volop genieten van de spullen én ook bijdragen aan een beter milieu!

Wil je meer weten over Inbrengen & de algemene voorwaarden ?