kleding en artikelen inbrengen

ITEMS
V/D
MAAND

Kijk voor actuele informatie over inbrengen op de beginpagina.

INBRENGEN

LET OP!

Vanaf heden krijg je bij het retourneren van artikelen* een tegoedbon.

*alleen artikelen die gepast moeten worden, kunnen worden geruild.

Inbrengen kan(mist er geen inbrengstop is) van:

Dinsdag t/m donderdag van 10.00 – 15.00 uur
Op vrijdag & zaterdag kan niet ingebracht worden.

Controleer altijd de website van tevoren of er geen inbrengstop is en/of eventueel gesloten zijn!

Wat kan je bij Wollepop vinden/brengen?

Bij ons vindt je voor elk wat wils: van de babyuitzet, kraamcadeautjes, slaapzakken, dekentjes, draagdoeken, katoenen luiers, kruiken, kleertjes, schoenen, regenlaarzen, skipakken, zwembroeken, boeken, cd’s, dvd’s, spelletjes, Lego, Playmobil tot aan auto- en fietsstoeltjes.

Kleding hebben we vanaf maat 44 t/m 152 en schoenen t/m maat 36.

Merken die je bij ons kunt vinden zijn ondermeer Kidscase, Imps & Elfs, Mini Rodini, Petit Bateau, Bellerose, Petit Louie, Bengh per Principesse, Molo, Wild, Jottum, Kik*Kid, Ralph Lauren, Gap, Oilily, Noppies, Bonpoint, Scotch R’belle & Scotch Shrunk, Koel, Clic!, Bardossa, Beberlis, Abercrombie, Oshkosh, Bisgaard, Adidas, Ugg, Converse, Timberland, Bergstein en meer.

Kleding
In de maanden maart t/m juni nemen we lente en zomer spullen en in de maanden
september t/m januari nemen we herfst en winter spullen in.

Je mag per bezoek/keer maximaal 20 kledingstukken inbrengen.
(Jassen en schoeisel vallen hier niet onder.)
Je dient in de winkel te blijven wachten als we de door jouw ingebrachte items controleren, dit om eventuele niet ingenomen artikelen weer mee terug te nemen. De door jouw ingebrachte artikelen blijven ongeveer 8 weken in de winkel. Als er items verkocht zijn is 40% van de verkoopprijs voor jou! De BTW afdracht is voor rekening van Wollepop.

Alle kleding en/of schoeisel dient schoon, vlekvrij, recent gewassen/schoongemaakt en bovendien gestreken te zijn, verder dient de kleding niet beschadigd/pillig, niet verwassen/vervormd te zijn.
Beoordeel vooraf thuis de kleding goed en let dan op de bovenstaande voorwaarden.

Wij nemen voornamelijk merkkleding in, uitzonderingen worden gemaakt voor hippe items van de Zara, H&M of de Hema. Wij nemen dus geen kleding in van bijvoorbeeld Zeeman, de Wibra, Lidl, etc.

Je kan kleding vanaf maat 44 t/m maat 152 en schoeisel t/m maat 36 inbrengen.

Speelgoed, baby- en kinderspullen/accessoires
Maximaal 1 grote shopper, dit is exclusief grote artikelen. Alle artikelen dienen recent schoongemaakt, compleet, werkend en onbeschadigd te zijn.

Elektrisch speelgoed/spullen dienen aangeleverd te worden inclusief batterij, dit zodat wij kunnen controleren of het artikel functioneert.

Gaarne spellen en puzzels thuis te controleren op volledigheid. We nemen puzzels in tot 100 stukjes. Houten puzzels dienen met doorzichtige vershoudfolie te zijn omwikkeld en de vershoudfolie dichtgeplakt te zijn met plakband, dit ivm het kwijtraken van puzzelstukjes.

We nemen geen cd-roms, computerspellen in en zijn erg selectief met knuffels.

Boeken
Boeken nemen wij ongelimiteerd in. De boeken dienen schoon en onbeschadigd te zijn.  Naast kinderboeken zijn ook stripboeken, zwangerschaps- en opvoedkundige boeken welkom.

Tevens zijn we te vinden op facebook, waar we regelmatig leuke items plaatsen!

https://www.facebook.com/wollepopamsterdam?ref=hl


welke artikelen kunt je o.a. nog meer inbrengen bij Wollepop?

 • Kinder DVD’s
 • Kinder/luisterboeken
 • Baby- en kinderartikelen zoals o.a.;
 • regenkleding, sportkleding, zwemkleding, draagdoeken, draagzakken, campingbedjes, slaapzakken, lakentjes, buggy’s (geen kinderwagens), autostoeltjes(geen maxi cosi voor kleine baby’s), fietsstoeltjes, kinderstoeljes, loopfietsjes, duwkarren, steppen, (rol)schaatsen, inbakerartikelen, sterilisatoren, badjes + standaard, luiertassen, kindertassen en nog veel meer. Heeft u vragen over of wij een artikel innemen bel dan gerust naar de winkel.
 • Zwemvesten
 • Zwembandjes, badjes en waterartikelen. Let op! (Kleine) opblaasbare artikelen dienen opgeblazen te worden om te kunnen controleren of ze niet lek zijn.

Controleer altijd de website van tevoren of er geen inbrengstop is en/of eventueel gesloten zijn!

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

Werkwijze

 • Omdat wij veel waarde hechten aan kwaliteit gaan wij selectief te werk bij het inbrengen van de artikelen.
 • De door u ingebrachte kleding wordt gedurende ongeveer 8 weken in de winkel geëtaleerd. Als blijkt dat het niet lukt om 1 of meerdere van uw artikelen te verkopen, gaan deze naar een goed doel. Indien u dit niet wilt, bestaat er natuurlijk de mogelijkheid dat u het zelf weer komt uitzoeken (binnen 7 weken na het inbrengen)
 • Wollepop etaleert en verkoopt uw artikelen met veel enthousiasme. Wij behouden ons het recht voor de verkoopprijs te bepalen en eventueel aan te passen. Tevens behouden wij het recht om artikelen langer dan 8 weken in de winkel te houden.
 • Wij bepalen de verkoopprijs van het artikel en zullen ons tot het uiterste inspannen om een voor u zo gunstig mogelijke prijs te regelen.
 • Nadat uw artikel is verkocht ontvangt u 40% van de verkoopprijs. Over het resterende bedrag betaald Wollepop de btw afdrachten.
 • Artikelen die na inname toch vies of beschadigd blijkt te zijn worden zonder kennisgeving aan het goede doel geschonken.
 • Uw tegoed blijft tot 1,5 jaar na de inbreng datum opeisbaar. Niet opgehaald tegoed gaat naar een goed doel.
 • Vanwege veiligheidsredenen worden tegoeden boven de €50,- niet contant uitbetaald, dit omdat er maar een beperkte hoeveelheid contant geld in de winkel aanwezig is. U kunt in de winkel vragen of uw tegoed kan worden overgemaakt.
 • Op zaterdagen en tijdens schoolvakanties worden tegoeden niet uitbetaald ook niet via de bank.
 • Lente- en zomerkleding in de maanden maart t/m juni
 • Herfst- en winterkleding in de maanden september t/m januari
 • Speelgoed en andere artikelen kunt u het hele jaar inbrengen (uitzonderingen worden vermeld op de website)

Ruilen / terugbrengen

Artikelen die gepast dienen te worden en niet afgeprijsd zijn kunnen geruild worden binnen 8 dagen, met het prijskaartje nog bevestigd is aan het te ruilen artikel. Wij geven geen geld terug, u krijgt voor het retourbedrag een tegoedbon die 1 jaar geldig is.

Aansprakelijkheid

Wij waken over uw kleding, maar zijn niet aansprakelijk voor zoekgeraakte en/of gestolen artikelen. De artikelen zijn niet verzekerd tegen brand- en/of waterschade.

Aan deze voorwaarden kunnen geen rechten worden ontleend.

CONTROLEER ATIJD DE WEBSITE VAN TEVOREN OF ER GEEN INBRENGSTOP IS EN/OF WE EVENTUEEL GESLOTEN ZIJN!